Het kan natuurlijk voorkomen dat u toch besluit om een product niet te houden. Bij Goneisgone.com bieden we u 30 dagen de tijd om aan te geven dat u een product wilt retourneren. Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures welke u hieronder kunt lezen. Let op: de retourkosten liggen bij u als klant, tenzij de producten al beschadigd zijn bij ontvangst.

Aanmelden retourzending

  1. Ga naar Contact en vul uw ordernummer en e-mailadres en reden van retour in.
  2. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding van herroeping terugstorten.

Niet goed? Geld terug!

De Nederlandse wet bepaalt dat u recht heeft op een zichttermijn van 14 dagen. Goneisgone.com verlengt deze termijn voor onze klanten tot 30 dagen. Dit doen wij zodat u rustig de tijd kunt nemen om te kijken of het product daadwerkelijk iets voor u is. Als u dan een product wilt retourneren, moet het wel aan een paar voorwaarden voldoen:

  1. Het product mag niet gebruikt zijn. U mag het product bekijken en beoordelen net zoals je dat in een fysieke winkel zou doen.
  2. Het product is onbeschadigd. Het product wordt in de oorspronkelijke staat naar ons geretourneerd. Deze voorwaarde heeft ook betrekking op eventuele accessoires.
  3. Indien er sprake is van een uitzondering op de vrijwillige 30 dagen zichttermijn staat dit op de productpagina vermeld.

Producten met afwijkende retourvoorwaarden

Er zijn een aantal producten waarop afwijkende retourvoorwaarden van toepassing zijn. Het gaat hierbij om:

  1. Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden indien de verzegeling na levering is verbroken;
  2. Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

Informatie over een defect product of verkeerde levering

Is het product beschadigd, defect of incompleet geleverd?
Dan lossen we dit natuurlijk zo snel mogelijk op!
Heeft u een klacht? neem dan Contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen oplossen.

Informatie over het ruilen van een product

Wilt u een product ruilen? Dat kan alleen als het originele product defect geleverd is of niet naar wens functioneert. Wilt u een nieuw product? Dan dient u het originele product retour te zenden en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen op onze website.

Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Indien je van mening bent een product te hebben ontvangen welke niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Zijn er nog punten die niet helemaal duidelijk zijn?

 Op onze FAQ-pagina kunt u het antwoord op veel vragen terugvinden. Mocht dit niet voldoende zijn, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!